FAMILY UITHOORN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1887 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Family Uithoorn. Meer weten? Ontdek meer

29 apr 2024 om 9:00 Na Koningsdag geen zin om te koken. We hebben besteld en het kwam keuring op tijd, en smaakvol aan. Frietjes krokant, en de snack's zoals verwacht Lekker. Jullie zijn topper daar bij Family Uithoorn
28 apr 2024 om 15:32 Voor het eerst dat ik een review achterlaat, wat was dat slecht. Gerimpelde frikandel, friet nog zo goed als rauw, shoarmarol was volgezogen met vet wat er bij het oppakken allemaal uit liep. Hield me even groot maar de kids moesten het ook niet.
25 apr 2024 om 20:17 Kwaliteit altyd goed,jammer dat gewone hamburger wordt geleverd i.p.v bestelde premium hamburger
15 apr 2024 om 22:00 Kwaliteit prima zoals ik gewend ben, bezorgtijd was deze keer wat langer dan ik normaal gewend ben maar dat was wel op een zaterdag. Normaal zijn ze er binnen een half uur
11 apr 2024 om 20:24 Bleke en slappe patatjes. Frikandel echt niet lekker.
9 apr 2024 om 15:46 Maar de bestelling was goed, en verzorgt en heet.
3 apr 2024 om 20:40 Patat is niet goed gebakken. Niet lekker
26 mrt 2024 om 20:50 Snel en warm tot snel!
23 mrt 2024 om 22:45 Toppers
13 mrt 2024 om 8:27 Jammer genoeg klopte de bestelling die ik gedaan had niet met hetgeen wat ik besteld had
11 mrt 2024 om 19:47 Fish & chips weer prima
3 mrt 2024 om 13:56 Fish & chips heel goed