FAMILY UITHOORN

FAMILY UITHOORN Daar blijf je eten...

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1665 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Family Uithoorn. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2022 om 19:58 geen saté saus bij m’n mexicano terwijl ik dat wel had besteld. verder wel goed
16 mei 2022 om 15:41 snel, warm en lekker
15 mei 2022 om 21:03 Was lekker alleen dat rietje drinkt niet prettig de smaak wordt anders van de milkshakes
13 mei 2022 om 23:07 Heerlijk eten zoals altijd en super snel bezorgd
12 mei 2022 om 2:50 Bezorging duurde wat langer maar de kwaliteit was weer 10/10
8 mei 2022 om 21:34 Het eten was zoals gewoonlijk weer heerlijk. Vriendelijke bezorgster, en eten was nog lekker warm. Bezorgtijd zoals beloofd
3 mei 2022 om 12:28 Heb me bestelling Zelf opgehaald, ik moest 50 minuten wachten op me bestelling terwijl ik 400mter verder op woon.
3 mei 2022 om 10:09 Viel tegen. Bestel er vaker altijd goed. Maar mixedgrill te doorgebakken en was al koud. En hete kip.... was eerder zoet dan pittig
2 mei 2022 om 8:50 was weer perfect!
30 apr 2022 om 22:47 Bezorging was snel en het eten was heerlijk!
30 apr 2022 om 22:42 Voor het eerst een broodje hete kip en panini kip pesto genomen en was het zeker waard! Heerlijke broodjes, aanrader zeker
30 apr 2022 om 17:32 Hamburgermenu met bacon cheese burger was prima. Kapsalon special goed bereid, maar zat voor een deel pindasaus doorheen. Had ik niet om gevraagd, tenzij dat dat de pittige saus was. Pittig was t iig niet.