FAMILY UITHOORN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1714 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Family Uithoorn. Meer weten? Ontdek meer

20 aug 2022 om 18:03 Heerlijk zoals altijd!!!!
19 aug 2022 om 14:45 Het eten is vers aangekomen, en was erg lekker. Jammer dat er online wordt aangegeven dat de bezorgtijd 20-45 minuten is(gemiddeld) en pas na 1u30min aan kwam. De medewerker van het restaurant gesproken, vriendelijk te woord gestaan. Overall tevreden
18 aug 2022 om 8:09 Keurig op tijd en we hebben genoten van het eten
15 aug 2022 om 6:04 eten is lekker alleen 2de x dat ik hier bestel en allebijde keren was er niet gekeken naar de opmerking ik wilde iets niet bij de gerecht maar ik krijg het er toch bij. beter kijken naar de opmerkingen die met de bestelling komt
14 aug 2022 om 0:47 Oreo taartje was heerlijk! Redvelvet ook! Echt een top de desserts!
13 aug 2022 om 17:04 Bezorging was snel zoals altijd. Eten was lekker zoals altijd. Jammer van de kapsalon dat er stond kipshoarma het leek meer op kip donur vlees. Voor de rest was alles lekker
11 aug 2022 om 20:50 Lekker eten! Maaltijdsalades altijd goed! Ik mis nog een geitenkaas salade
11 aug 2022 om 16:37 Patat was lauw tot koud helaas Saté was uitstekend
9 aug 2022 om 22:12 Het eten was heerlijk ruim op tijd bezorgd
9 aug 2022 om 22:00 Het eten was heerlijk. De bestelling was supersnel bezorgd. Ruim binnen de aangegeven tijd. Het eten was lekker warm. Aardige bezorger. Helemaal top.
9 aug 2022 om 20:59 Toppers! exact op de afgesproken tijd en heerlijk vers. Dank jullie wel!
31 jul 2022 om 6:57 Kapsalon was waarschijnlijk 3 keer op de grond gevallen of lekker door elkaar geschud. Pistoletje met tartaar. Het broodje was ook van 3 dagen geleden. Dus nee hier gaan we zeker niet meer bestelleen