FAMILY UITHOORN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1753 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Family Uithoorn. Meer weten? Ontdek meer

27 jan 2023 om 17:49 Broodje kip shoarma was lekker maar miste iets van sla ofzo erop, dat had het nog beter gemaakt. Broodje carpaccio was meh.
25 jan 2023 om 19:32 Slappe patat, burger was niet lekker! Alleen de kipnuggets waren goed
20 jan 2023 om 18:56 Geen mayonaise geleverd a €0,70 en moest lang wachten op bestelling. Eten was prima
15 jan 2023 om 19:54 Bestelling kwam precies op tijd dat we wilden. Alles prima in orde.
5 jan 2023 om 20:30 Delivered to the wrong house, and then the milkshake I ordered melted through the bag and I couldn’t even drink it. And the food was ice cold.
21 dec 2022 om 20:22 Vond het erg lang duren, frikandel speciaal was niet lekker en bijna niet door te krijgen met een vork, leek wel taai, weinig patat en veel te weinig saus . Hoop dat mijn snackbar snel van vakantie terug komt,
14 dec 2022 om 20:55 Elke keer als ik langer en langer wacht... Straks moeten we een halve dag wachten. Meestal duurde de bezorging maximaal 45 minuten of minder...
4 dec 2022 om 11:01 Het eten was heerlijk, een goedmakertje voor het lange wachten!